Uitvaartonderneming Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen Beuningen, Afscheidshuys Lingewaard Bemmel

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Boxmeer en omgeving?

Constantijn Koen Uitvaartverzorging is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich in de gemeente Boxmeer met de woonkernen Boxmeer, Overloon, Vierlingsbeek, Oeffelt, Beugen, Sambeek, Rijkevoort, Maashees, Vortum-Mullem, Holthees en Groeningen met liefde en passie inzet, want iedereen verdient een passend afscheid. Dat doen we door er voor u te zijn, en zorg uit handen te nemen waar nodig. Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zetten wij daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds onze allergrootste drijfveer.

Constantijn Koen is werkzaam geweest bij een grote landelijke uitvaartonderneming in de regio Nijmegen waardoor wij de omgeving en gebruiken in Boxmeer, Overloon, Vierlingsbeek, Oeffelt, Beugen, Sambeek, Rijkevoort, Maashees, Vortum-Mullem, Holthees en Groeningen goed kennen. Vanuit een grote betrokkenheid en passie kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart waarbij het regelen en uitvoeren van de uitvaart plaatsvindt in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene.

Onze werkwijze is informeel, ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Bij ons staat de persoonlijke aandacht voorop, in tegenstelling tot vele (grote) uitvaartondernemingen. Wij willen een begrafenisondernemer in de gemeente Boxmeer zijn waarbij u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast garanderen wij de meest hoogstaande kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.

Alle diensten rondom de uitvaart voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Uitvaartverzorging Nijmegen-Sint Annamolen-Constantijn Koen-keurmerk
Uitvaartverzorging Nijmegen-Sint Annamolen-Constantijn Koen-kwaliteitsregister uitvaartverzorgers

Lees alle beoordelingen »

Constantijn Koen Uitvaartverzorging en Sint Annamolen Nijmegen

Wij hebben twee Afscheidshuyzen en een unieke historische molen in eigen beheer namelijk Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel met twee 24-uurs kamers De Linge en De Waard met tevens de mogelijkheid voor reguliere opbaring, Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen met twee 24-uurs kamers Sint Anna en De Molen met eveneens de mogelijkheid voor reguliere opbaring. Daarnaast beschikken wij over de 1ste en 2e verdieping in de unieke en historische Sint Annamolen te Nijmegen voor het verzorgen van condoleances. De 1ste en 2e verdieping van de Sint Annamolen te Nijmegen zijn  tijdens condoleances ook bereikbaar voor mindervaliden door aanwezigheid van een lift.

Wij zijn trots dat wij de enige uitvaartonderneming in Nederland zijn die de beschikking hebben over een unieke historische molen om condoleances te verzorgen.

De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel, Afscheidshuys Sint Annamolen en de Sint Annamolen te Nijmegen maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt de begrafenis of crematie van traditioneel tot geheel ongedwongen. Vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor budget, standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg. Uiteraard kunnen wij ook een thuisopbaring verzorgen.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan de complete uitvaart van crematie tot begrafenis in Boxmeer, Overloon, Vierlingsbeek, Oeffelt, Beugen, Sambeek, Rijkevoort, Maashees, Vortum-Mullem, Holthees en Groeningen voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij, in tegenstelling tot vele (kleine) uitvaartondernemingen in de regio, over eigen Afscheidshuyzen, rouwvervoer voor overbrengen, thuisopbaren en staatsievervoer. De Uitvaartbus kunnen wij tegen zeer voordelig tarief aanbieden.

Onze ervaren medewerkers en gastdames zijn o.a. gespecialiseerd in laatste verzorging, ritueel begeleiden en nazorg. Hiermee spelen wij in op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke benadering. Om de afscheidsplechtigheid stijlvol en persoonlijk vorm te geven, staan wij u terzijde.
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in de gemeente Boxmeer? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken. Het is tevens mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te allen tijde telefonisch bereiken: we staan dag en nacht voor u klaar.

Uitvaartverzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart kunnen verzorgen van iemand die is verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden of elders. Het antwoord is ja. U bent altijd vrij om voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard te kiezen.

Wanneer u kiest voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging, dan nemen wij de polis van de verzekeraar over. Deze kan u erop wijzen dat u duurder uit bent. Dat is lang niet altijd het geval. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. In veel gevallen is bijbetaling bij een verzekeraar nodig omdat niet alles door de polis is gedekt.

Informeert u vooraf bij ons hoe dat in uw geval uitpakt. Als wij uw wensen inventariseren dan wordt duidelijk hoe de financiële vergelijking uitvalt.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 024-785 23 77
E-mail: info@uitvaartverzorgingnijmegen.nl

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0481-354 506
E-mail: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Wij verzorgen ook:

Budget uitvaarten, multiculturele uitvaarten, gemeentelijke uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Huissen, Uitvaartondernemer Angeren, Uitvaartondernemer Doornenburg, Uitvaartondernemer Haalderen, Uitvaartondernemer Ressen, Uitvaartondernemer Nijmegen-Noord, Uitvaartondernemer Overbetuwe, Uitvaartondernemer Neder-Betuwe, Uitvaartondernemer Arnhem, Uitvaartondernemer Nijmegen, Uitvaartondernemer Westervoort, Uitvaartondernemer Duiven, Uitvaartondernemer Zevenaar, Uitvaartondernemer Renkum, Uitvaartondernemer Rheden, Uitvaartondernemer Doesburg, Uitvaartondernemer Wijchen, Uitvaartondernemer Heumen, Uitvaartondernemer Grave, Uitvaartondernemer Druten, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Berg en Dal, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Oss.