Uitvaartwensen

Uitvaartwensen op tijd vastleggen-Uitvaartverzorging Nijmegen-Sint Anna Molen-Constantijn Koen-Logo

Leg uw uitvaartwensen op tijd vast

Vroeger was het gebruikelijk dat alles voor de overledene werd geregeld door de uitvaartondernemer. Nu echter nemen mensen vaker zelf beslissingen en is het steeds gewoner wensen met betrekking tot de uitvaart op tijd vast te leggen. Dit kan tijdens een voorregelingsgesprek, bijvoorbeeld wanneer iemand ongeneeslijk ziek is, maar is ook mogelijk wanneer er nog geen sprake is van ziekte of ernstig lijden. Nadenken en praten over hoe de uitvaart van uzelf of uw familielid er uit gaat zien en dit duidelijk vastleggen op papier, geeft rust.

Uitvaartwensen
Contact opnemen

Een voorregelingsgesprek is kosteloos

Vindt u het geruststellend om te praten over uw wensen met betrekking tot de uitvaart van uw dierbare en deze vast te leggen? Maak dan een afspraak op een voor u geschikt moment en onthoud: vrijwel alles is bespreekbaar. Wij geven graag invulling aan uw ideeën en zijn bereid, daar waar nodig, mee te denken op praktisch en inhoudelijk vlak.

In alle rust nemen we de aspecten van het afscheid en de uitvaart met u door, zoals de plaats van opbaring, het crematorium van uw keuze, de laatste rustplaats, de uitvaartkist, het soort rouwvervoer, de rouwbrieven, bloemen en andere zaken. Er zijn geen kosten verbonden aan een voorregelingsgesprek.

“Heb bij het verzorgingshuis waar mijn neef woonde navraag gedaan over welke uitvaartondernemer daar meestal de uitvaart verzorgde. Constantijn Koen werd daar zeer aanbevolen. Heb contact gezocht omdat mijn neef een terminaal verklaring had gekregen, en ik mezelf alvast een beetje wilde voorbereiden op de komende zaken die een overlijden met zich meebrengt. Het was een zeer fijn gesprek alles werd rustig en helder uitgelegd, met de afspraak van wanneer het overlijden een feit was, een telefoontje genoeg was en dat alles wat nodig was in alle rust kon worden besproken. Nu alles achter de rug is kan ik terug kijken op een zeer waardige en respectvolle uitvaart, die geheel naar volle tevredenheid is verzorgt.”