Uitvaartkisten

Ruime keuze uitvaartkisten en een persoonlijke touch

Constantijn Koen Uitvaartverzorging maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarbij maatwerk, kundigheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een uitvaartkist uitzoeken is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Een uitvaartkist sluit aan bij een uniek leven en ieders persoonlijke stijl. Het biedt troost en draagt bij  aan het verwerken van het verlies. Vanuit die gedachte maakt onze leverancier uitvaartkisten op maat, in elke gewenste kleur en voorzien van bekleding en handgrepen naar keuze. Wat zijn uw wensen of die van de overledene? In elke prijsklasse kunt u bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging een uitvaartkist uitzoeken.

Basis uitvaartkist

Wij hebben goede ervaringen met onze vakkundige leverancier en wij zijn dan ook trots dat wij de volwaardig populierenhouten uitvaartkist als basis uitvaartkist kunnen aanbieden. Onze basis uitvaartkist is standaard voorzien van een zacht kussen, bekleding en een dekje van katoen. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor andere bekleding of andere handgrepen waardoor elke uitvaartkist een eigen identiteit en uitstraling heeft. De een wellicht meer robuust en de ander chic, van eenvoudig tot exclusief.

Het materiaal is niet alleen mooi maar ook duurzaam. Het hout is afkomstig uit Nederland en door de speciale techniek waarop de kist vervaardigd is, is het gewicht ervan met vijftig procent gereduceerd. Het onbehandelde populierenhout is ook nog eens gemakkelijk te versieren door nabestaanden met bijvoorbeeld viltstift en verf.

Onderstaand een aantal voorbeelden uit ons assortiment

Uitvaartkisten voor elk budget

Daarnaast beschikken wij over vele soorten kisten, ieder met hun eigen uitstraling; klassiek of met bloemen, van riet of van hout, van eenvoudig tot glanzend en chic. Er zijn voldoende mogelijkheden voor elk budget.

Contact opnemen