Uitvaartkisten

Ruime keuze uitvaartkisten en een persoonlijke touch

Voor uitvaartkisten maakt Constantijn Koen Uitvaartverzorging onder andere gebruik van een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf, maar ook van een jong bedrijf gespecialiseerd in ecologische uitvaartkisten. Beide bedrijven behoren intussen landelijk tot de grootste producenten van uitvaartkisten en bieden vakmanschap naast hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen zij zorgen voor een persoonlijke touch van iedere kist door deze te voorzien van de kleur van uw keuze, een persoonlijke afbeelding of door deze te  bekleden met een eenvoudige, kleurrijke, traditionele of andere stof naar keuze.

Meer informatie op DZU uitvaartkisten

“Zeer correct en denkt mee om het afscheid nog persoonlijker te maken.”

Uitvaartkist-Cantharel

Ecologische uitvaartkisten

Wie kiest voor een ecologische uitvaartkist van onze leverancier laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

Uitvaartkist-Fair Coffins1
Uitvaartkist-Fair Coffins2
Uitvaartkist-Fair Coffins3

De ecologische uitvaartkisten in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn en ook nog eens CO2 neutraal. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch en circulair materiaalgebruik en goedgekeurd door (natuur)begraafplaatsen en crematoria.

Daarnaast beschikken wij over vele soorten kisten, ieder met hun eigen uitstraling: klassiek of met bloemen, van riet of van hout, van eenvoudig tot glanzend en chic. Er zijn voldoende mogelijkheden voor elk budget.