Uitvaartonderneming Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Lingewaard, Afscheidshuys Sint Annamolen Beek-Ubbergen

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Berg en Dal en omgeving?

Constantijn Koen Uitvaartverzorging is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich in de gemeente Berg en Dal met de kernen Groesbeek, Ubbergen, Beek, Millingen aan de Rijn, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Ooij en Persingen met liefde en passie inzet, want iedereen verdient een passend afscheid. Dat doen we door er voor u te zijn, en zorg uit handen te nemen waar nodig. Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zetten wij daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds onze allergrootste drijfveer. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en ingeschreven in het Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers.

Constantijn Koen is werkzaam geweest bij een grote landelijke uitvaartonderneming in de regio Nijmegen waardoor wij de omgeving en gebruiken in de gemeente Berg en Dal met de kernen Groesbeek, Ubbergen, Beek, Millingen aan de Rijn, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Ooij en Persingen goed kennen. Vanuit een grote betrokkenheid en passie kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart waarbij het regelen en uitvoeren van de uitvaart plaatsvindt in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene.

Alle diensten rondom de uitvaart voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Uitvaartverzorging Nijmegen-Sint Annamolen-Constantijn Koen-keurmerk
Uitvaartverzorging Nijmegen-Sint Annamolen-Constantijn Koen-kwaliteitsregister uitvaartverzorgers

Lees alle beoordelingen »

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Wij hebben twee Afscheidshuyzen in eigen beheer namelijk Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen met twee 24-uurs kamers Sint Anna en De Molen en Afscheidshuys Lingewaard met twee 24-uurs kamers De Linge en De Waard. De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard en Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt de begrafenis of crematie van traditioneel tot geheel ongedwongen. Vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor budget, standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg. Uiteraard kunnen wij ook een thuisopbaring verzorgen. Onze ervaren medewerkers en gastdames zijn o.a. gespecialiseerd in laatste verzorging, ritueel begeleiden en nazorg. Hiermee spelen wij in op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke benadering. Om de afscheidsplechtigheid stijlvol en persoonlijk vorm te geven, staan wij u terzijde.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan de complete uitvaart van crematie tot begrafenis in de gemeente Berg en Dal voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij, in tegenstelling tot vele (kleine) uitvaartondernemingen in de regio, over eigen rouwvervoer voor overbrengen, staatsievervoer en thuisopbaren. De Uitvaartbus kunnen wij tegen zeer voordelig tarief aanbieden. Ook kunnen wij als uitvaartondernemer in de kernen Groesbeek, Ubbergen, Beek, Millingen aan de Rijn, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Ooij en Persingen een uniek concept van gedeeltelijke thuisopbaring aanbieden, waarbij uw dierbare in ons eigen Afscheidshuys Sint Annmolen Nijmegen verblijft en wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis brengen.

Onze werkwijze is informeel, ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Bij ons staat de persoonlijke aandacht voorop, in tegenstelling tot vele (grote) uitvaartondernemingen. Ons doel is een afscheid vorm te geven die recht doet aan de overledene en laat zien wat hij of zij voor zijn naasten heeft betekend.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in de gemeente Berg en Dal? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken. Het is tevens mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te allen tijde telefonisch bereiken: we staan dag en nacht voor u klaar.

Uitvaartverzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart kunnen verzorgen van iemand die is verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden of elders. Het antwoord is ja. U bent altijd vrij om voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard te kiezen.

Wanneer u kiest voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging, dan nemen wij de polis van de verzekeraar over. Deze kan u erop wijzen dat u duurder uit bent. Dat is lang niet altijd het geval. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. In veel gevallen is bijbetaling bij een verzekeraar nodig omdat niet alles door de polis is gedekt.

Informeert u vooraf bij ons hoe dat in uw geval uitpakt. Als wij uw wensen inventariseren dan wordt duidelijk hoe de financiële vergelijking uitvalt.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 024-785 23 77
E-mail: info@uitvaartverzorgingnijmegen.nl

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0481-354 506
E-mail: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Wij verzorgen ook:

Budget uitvaarten, multiculturele uitvaarten, gemeentelijke uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Huissen, Uitvaartondernemer Angeren, Uitvaartondernemer Doornenburg, Uitvaartondernemer Haalderen, Uitvaartondernemer Ressen, Uitvaartondernemer Nijmegen-Noord, Uitvaartondernemer Overbetuwe, Uitvaartondernemer Neder-Betuwe, Uitvaartondernemer Arnhem, Uitvaartondernemer Nijmegen, Uitvaartondernemer Westervoort, Uitvaartondernemer Duiven, Uitvaartondernemer Zevenaar, Uitvaartondernemer Renkum, Uitvaartondernemer Rheden, Uitvaartondernemer Doesburg, Uitvaartondernemer Wijchen, Uitvaartondernemer Heumen, Uitvaartondernemer Grave, Uitvaartondernemer Druten, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Berg en Dal, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Oss.