Opbaring

Verzorging en opbaring

De overledene kan thuis worden opgebaard, in Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen, Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of op een andere door u gewenste locatie. Het zorgteam voert de verzorging van uw dierbare uit en zal altijd nagaan wie van de familie eventueel wil helpen of hierbij graag aanwezig wil zijn. De verzorging wordt uitgevoerd met alle respect voor uw wensen en die van uw dierbare.

De verzorging van de overledene vindt plaats op de locatie van de opbaring, dus thuis, in Afscheidshuys Sint Annamolen, Afscheidshuys Lingewaard of op een andere locatie.

Opbaring thuis

Kiest u voor thuisopbaring? Dan is het wenselijk dat de overledene wordt opgebaard in een koele kamer waar een raam kan worden geopend. Indien nodig plaatsen wij een mobiele airco. Heeft u hier vragen over? Overleg gerust met ons.

De overledene wordt opgebaard in een uitvaartkist, op bed of met gebruikmaking van een opbaarplank, in combinatie met een koeling. De medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging zullen dagelijks langskomen om te controleren of alles goed verloopt.

Mocht zich toch iets voordoen, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer 024 785 23 77 of 06 421 160 93.

Opbaring Afscheidshuys Sint Annamolen

Opbaring in Afscheidshuys Sint Annamolen

De overledene kan ook worden opgebaard in ons eigen Afscheidshuys Sint Annamolen, een historische plek niet ver van het centrum van Nijmegen. U kunt kiezen voor een reguliere opbaring en op afspraak langskomen voor een rouwbezoek. Opbaring in een van de twee 24-uurs kamers De Molen of Sint Anna is ook mogelijk. U kunt dan langskomen wanneer u wilt, op momenten die u het best schikken. Lees meer over deze mogelijkheid bij Afscheidshuys Sint Annamolen.

“Hele fijne samenwerking van begin tot het einde alles in overleg. Ook werden we overal bij betrokken zoals afleggen vervoer naar kerk en kerkhof.”

Bereikbaarheid Afscheidshuys Sint Annamolen

Afscheidshuys Sint Annamolen ligt op slechts 1,5 km van het centrum van Nijmegen, met de auto is dit drie minuten rijden. Op een minuut lopen van het Afscheidshuys stopt een bus, bij de halte Sint Annamolen. Vanaf station Nijmegen Centraal doet de bus er circa vijf minuten over.