Beoordeling van nabestaanden over
Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Hoe ervaren nabestaanden onze manier van werken?

Bij elke uitvaart gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en gaat al onze aandacht uit naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij bewegen respectvol mee in de sfeer van de familie en zorgen voor rust en overzicht. Omdat wij er zeker van willen zijn dat de dienstverlening van Constantijn Koen Uitvaartverzorging van hoge kwaliteit blijft, staan wij altijd open voor feedback, vragen en opmerkingen.

Enkele weken na de uitvaart vragen wij u een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. Mocht u echter prijs stellen op een inhoudelijke reactie van onze kant, vul dan uw persoonlijke gegevens in. Vanzelfsprekend wordt de door u ingevulde vragenlijst in vertrouwen behandeld en niet ingezet voor andere doeleinden.

“Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.

 

Fijn als u uw verhaal wilt delen

Wij horen graag wat u vindt van onze dienstverlening en willen u bij voorbaat hartelijk dank voor het delen van uw verhaal.

Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij staan voor u klaar.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer. 024 -785 23 77 of 06 – 421 160 93. Alvast bedankt!