Rouwvervoer

Mercedes V-klasse Rouwvervoer

Rouwauto’s op maat

De overledene kan worden vervoerd op verschillende manieren. Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid wagenpark van overbrengauto’s, rouwauto’s en uitvaartbussen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor de nabestaanden kunnen wij, indien gewenst, zorgen voor volgwagens. Ook andersoortige vervoermiddelen, zoals een uitvaartbus of koets met paarden, zijn mogelijk. Kijk voor meer informatie bij Alternatief rouwvervoer.

Wij beschikken over een nieuwe rouwauto. Deze 5-deurs Mercedes E300 zilvergrijs metallic is hybride en rijdt dus gedeeltelijk elektrisch. Verder heeft deze auto een uitschuifbare vloer wat makkelijker is bij het in- en uitzetten van de uitvaartkist. Daarnaast wordt de uitvaartkist in de auto verlicht door LED verlichting. In deze auto kunnen op de bloemenrekken natuurlijk ook de bloemstukken meegenomen worden.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft de beschikking over eigen stijlvolle rouwauto’s. Zo weten we dat de rouwauto’s altijd tot in de puntjes zijn verzorgd. Met zorg en respect zorgen onze medewerkers voor vlekkeloos staatsievervoer.

U kunt kiezen tussen een zilvergrijze Mercedes (hybride) of onze zwarte Mercedes V-Klasse.

Staatsievervoer

Staatsievervoer is de laatste overbrenging van uw dierbare op de dag van de uitvaart. Omdat elke uitvaart persoonlijk en uniek is, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark van rouwauto’s, volgauto’s en uitvaartbussen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Maar als de overledene bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur was, is een uitvaart met de eigen vrachtwagen ook passend, ontroerend en sfeervol. Andere alternatieven zijn de Fiat 500 rouwauto, een oldtimer, de VW-bus, een koets met paarden of een Hot Rod.

Vanzelfsprekend is de route op de dag van de uitvaart zelf te bepalen; langs het geboortehuis, de werkplek of bijvoorbeeld de favoriete sportclub van uw dierbare.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Staatsievervoer
Staatsievervoer

Voorbeelden van rouwvervoer

Bekijk hier de foto’s van verschillende vervoersmiddelen. Kies het rouwvervoer dat bij de overledene past.

Correct Monnereau 114 zwarte rouwauto 3 deurs uitvoering
Correct Monnereau antraciet rouwauto
Correct Monnereau Cadillac rouwauto 120
Correct Monnereau Hotrod
Correct Monnereau kinderrouwauto Fiat500
Correct Monnereau mercedes verlengd zwart 211 zonder vlag
Correct Monnereau uitvaartbus 7 pers incl kist
Correct Monnereau vdl Tesla
Correct Monnereau witte rouwauto W212_LB
Correct monnereau zilvergijze mercedes volgauto kort 4 persoons
correct monnereau zilvergrijze mercedes 3 deurs glasuitvoering
Correct monnereau zilvergrijze mercedes rouwauto 3 deurs glasuitvoering
Correct Monnereau zwarte rouwauto 5 deurs uitvoering
Correct monnereau zwarte cadillac XTS landaulette
Correct Monnereau blauwe rouwauto VDL1613A
Correct Monnereau Bloemenauto open rouwauto
Correct Monnereau klassieke rouwauto Princess
Correct Monnereau rode rouwauto VDL1713A
Correct Monnereau Rolls_royce grijs
correct Monnereau rouwauto overbrengauto mercedes vito
Correct Monnereau Roze rouwauto
Correct Monnereau Roze rouwauto
Correct Monnereau VW t2 Uitvaartbus
Correct monnereau wittte mercedes volgauto kort 4 persoons

> Bekijk het totaaloverzicht in een pdf

“Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.”

Alternatief rouwvervoer

Kies het vervoer dat past
Bij alternatief vervoer kunt u denken aan een uitvaartbus, een uitvaartvrachtauto, een motor met zijspan of een rouwkoets met paarden. Zo kunt u de uitvaart vormgeven in de sfeer die u zoekt.

Koets met paarden
Nederlanders kiezen steeds vaker voor een rouwkoets. Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over meerdere elegante rouwkoetsen en volgkoetsen die worden getrokken door paarden.

Motor, vrachtauto of de uitvaartbus
In plaats van rouwauto’s kunt u kiezen voor een motor met zijspan, een uitvaartvrachtauto of de uitvaartbus. In de uitvaartbus is plek voor de uitvaartkist met uw dierbare plus 22 of 26 nabestaanden die op deze manier gezamenlijk de rit kunnen maken naar de begraafplaats of het crematorium. Er kan ook een rolstoel mee. Indien gewenst kan er onderweg langs speciale plekken worden gereden, zoals de woning of plekken met dierbare herinneringen. Wij zetten alles in het werk voor een gedenkwaardig afscheid.