Rouwvervoer

Rouwauto’s op maat

De overledene kan worden vervoerd op verschillende manieren. Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid wagenpark van overbrengauto’s, rouwauto’s en uitvaartbussen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor de nabestaanden kunnen wij, indien gewenst, zorgen voor volgwagens. Ook andersoortige vervoermiddelen, zoals een uitvaartbus of koets met paarden, zijn mogelijk. Kijk voor meer informatie bij Alternatief rouwvervoer.

Wanneer u het overlijden van uw dierbare heeft gemeld, kunnen wij op het moment dat u het beste past naar u toe komen, direct of na enkele uren. Ons zorgteam kan uw dierbare verzorgen en thuis opbaren, of verzorgen en overbrengen naar Afscheidshuys Sint Annamolen of Afscheidshuys Lingewaard. Verzorging van de overledene kunnen we samen doen, mocht u dit graag willen. Ons team is zeer ervaren en zal vanzelfsprekend op een respectvolle manier doen wat hoort te gebeuren, in overleg met u.

Rouwvervoer

Voorbeelden van rouwvervoer

Bekijk hier de foto’s van verschillende vervoersmiddelen. Kies het rouwvervoer dat bij de overledene past.

Correct Monnereau 114 zwarte rouwauto 3 deurs uitvoering
Correct Monnereau antraciet rouwauto
Correct Monnereau Cadillac rouwauto 120
Correct Monnereau Hotrod
Correct Monnereau kinderrouwauto Fiat500
Correct Monnereau mercedes verlengd zwart 211 zonder vlag
Correct Monnereau uitvaartbus 7 pers incl kist
Correct Monnereau vdl Tesla
Correct Monnereau witte rouwauto W212_LB
Correct monnereau zilvergijze mercedes volgauto kort 4 persoons
correct monnereau zilvergrijze mercedes 3 deurs glasuitvoering
Correct monnereau zilvergrijze mercedes rouwauto 3 deurs glasuitvoering
Correct Monnereau zwarte rouwauto 5 deurs uitvoering
Correct monnereau zwarte cadillac XTS landaulette
Correct Monnereau blauwe rouwauto VDL1613A
Correct Monnereau Bloemenauto open rouwauto
Correct Monnereau klassieke rouwauto Princess
Correct Monnereau rode rouwauto VDL1713A
Correct Monnereau Rolls_royce grijs
correct Monnereau rouwauto overbrengauto mercedes vito
Correct Monnereau Roze rouwauto
Correct Monnereau Roze rouwauto
Correct Monnereau VW t2 Uitvaartbus
Correct monnereau wittte mercedes volgauto kort 4 persoons

> Bekijk het totaaloverzicht in een pdf

“Voor iets wat je maar een keer kan doen in je leven als iemand overlijd waren wij hier aan het juiste adres. Professioneel, correct, persoonlijke benadering en meedenkend om alles tot een mooi einde te brengen.”

Mercedes Vito overbrengbus

Staatsievervoer

Staatsievervoer is de laatste overbrenging van uw dierbare op de dag van de uitvaart. Omdat elke uitvaart persoonlijk en uniek is, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark van rouwauto’s, volgauto’s en uitvaartbussen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Maar als de overledene bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur was, is een uitvaart met de eigen vrachtwagen ook passend, ontroerend en sfeervol. Andere alternatieven zijn de Chrysler Grand Voyager, de Fiat 500 rouwauto, een oldtimer, de VW-bus, een koets met paarden of een Hot Rod.

Vanzelfsprekend is de route op de dag van de uitvaart zelf te bepalen; langs het geboortehuis, de werkplek of bijvoorbeeld de favoriete sportclub van uw dierbare.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vervoer naar Avondwake

De overledene is meestal niet aanwezig bij een avondwake, want rouwvervoer is nu eenmaal prijzig. Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan er echter voor zorgen dat dit wel gebeurt, tegen een gereduceerd tarief. Met onze Chrysler Grand Voyager rouwauto halen wij uw dierbare op. Na afloop van de avondwake brengen wij uw dierbare weer terug naar huis, het Afscheidshuys Sint Annamolen of de eventuele andere plaats van opbaring.

Alternatief rouwvervoer

Kies het vervoer dat past
Bij alternatief vervoer kunt u denken aan een uitvaartbus, een uitvaartvrachtauto, een motor met zijspan of een rouwkoets met paarden. Zo kunt u de uitvaart vormgeven in de sfeer die u zoekt.

Koets met paarden
Nederlanders kiezen steeds vaker voor een rouwkoets. Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over meerdere elegante rouwkoetsen die wordt getrokken door paarden.

Motor, vrachtauto of de uitvaartbus
In plaats van rouwauto’s kunt u kiezen voor een motor met zijspan, een uitvaartvrachtauto of de uitvaartbus. In de uitvaartbus is plek voor de uitvaartkist met uw dierbare plus 22 of 26 nabestaanden die op deze manier gezamenlijk de rit kunnen maken naar de begraafplaats of het crematorium. Er kan ook een rolstoel mee. Indien gewenst kan er onderweg langs speciale plekken worden gereden, zoals de woning of plekken met dierbare herinneringen. Wij zetten alles in het werk voor een gedenkwaardig afscheid.