Uitvaartlocaties

Anders afscheid nemen in de regio op externe bijzondere locaties van Theaterkerk tot café, van favoriet restaurant tot een afscheid in eigen tuin

Met de keuze van de locatie kunt u de uitvaart een heel persoonlijk accent geven. Welke plek past bij u en de overledene? Voelt u zich goed bij een uitvaart vanuit huis of kiest u liever voor een uitvaartcentrum, crematorium of kerk? Of voor een café, museum, zalencentrum, school of theater? Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Lingewaard, Nijmegen en omgeving en helpen u graag bij het regelen van een plek die bij u past.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart? Neem contact op.

Bijzondere uitvaartlocaties voor een bijzonder afscheid

Onderstaand staan de meest bijzondere uitvaartlocaties in de regio voor een uniek, persoonlijk en waardig afscheid. Uw dierbare verdient immers een bijzonder afscheid. Een afscheid passend uw dierbare.

Naast onze eigen locaties verzorgen wij uiteraard ook uitvaarten in uitvaartlocaties met rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk afscheid.

Bij een afscheidsdienst denk je eigenlijk direct aan een crematorium of kerk. Maar wist u dat een uitvaart op veel meer plaatsen gehouden kan worden? In een tuin, het bos, (natuur)begraafplaats, restaurant, zalencentrum, Theaterkerk of in een café of gewoon thuis….

Wij zien een verschuiving en merken dat de vraag om afscheid te nemen op externe locaties steeds verder toeneemt. Redenen hiervoor kunnen zijn dat men een externe locatie persoonlijker en warmer vindt aandoen, er meer eigen persoonlijke inbreng mogelijk is en dat deze locaties meestal niet tijdsgebonden zijn.

Bekijk onze selectie van unieke uitvaartlocaties in de regio en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de externe locaties in de regio, neem dan gerust contact met ons op.