Welkom, waar u ook verzekerd bent

Welkom, ook als u een verzekering heeft bij Dela, Monuta of elders

Waar u ook bent verzekerd, u bent altijd vrij om te kiezen voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Sint Annamolen. Uw verzekeraar zegt wellicht dat u dan duurder uit zult zijn, maar meestal is dit niet het geval. Een uitvaart die door ons op maat wordt verzorgd, kan voordeliger uitpakken dan de uitvaart van uw verzekeraar. Informeer gerust hoe het zit en laat ons uw uitvaartwensen op een rij zetten. Op deze manier kunnen we een overzichtelijke vergelijking maken en weet u zeker wat financieel de beste keuze is. Wanneer u ervoor kiest de uitvaart door ons te laten verzorgen, nemen wij probleemloos de polis over van uw huidige verzekeraar.

Onderstaand vindt u de verschillende verzekeringsvormen. Is er iets niet duidelijk? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

“Constantijn is op een zeer warme en oprechte wijze betrokken geweest bij een bijzondere periode in het leven van mijn vader, moeder, broer, mijn kinderen ,mijzelf, ,familie en andere betrokkenen. Geweldig!!!! Respect voor zijn manier van werken samen met zijn team.”

 

Naturaverzekering

Bij een naturaverzekering ontvangt u geen geldbedrag, maar worden er diensten geleverd, zoals de uitvaartkist, een aantal rouwkaarten, rouwvervoer, een crematie of een plek op een begraafplaats. Wanneer u aanvullende diensten wenst, zoals extra rouwdrukwerk, bloemstukken, opbaring in een 24-uurs kamer, een afscheidsdienst in een kerk of een eenvoudige koffietafel, komen er kosten bij.

Kapitaalverzekering

Een kapitaalverzekering is in feite een spaarverzekering bij de verzekeraar. Met een kapitaalverzekering, of wel geldsomverzekering, sommenverzekering of deposito, heeft u recht op een vooraf overeengekomen geldbedrag. Dit bedrag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden aan de uitvaart.

Zelf sparen

Zelf maandelijks, jaarlijks of op regelmatige  basis een bedrag apart zetten, is natuurlijk ook mogelijk. U bepaalt zelf hoeveel u opzij zet en u bent tot niets verplicht met betrekking tot de uitvaart of de manier waarop u spaart.

Wij zien erop toe dat uw verzekeraar het juiste bedrag uitkeert

Kiest u voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging voor de uitvaart van uw dierbare, neem dan na het overlijden geen contact op met uw verzekeraar, maar eerst met ons.  Op deze manier kunt er zeker van zijn dat alles goed wordt geregeld want ‘ontzorgen’ is ons vak. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw verzekeraar het bedrag uitkeert waar u recht op heeft.