Condoleance en informeel samenzijn in de Sint Annamolen

Indien u een condoleancebezoek of informeel samenzijn wenst, is dat natuurlijk ook bij ons mogelijk. Voorafgaand aan het condoleancebezoek of informeel samenzijn, kunnen belangstellenden indien gewenst afscheid nemen van de overledene in Afscheidshuys Sint Annamolen in één van de 24 uurs-kamers. Vervolgens vindt het condoleancebezoek of informeel samenzijn plaats in de sfeervol ingerichte ruimtes in de Sint Annamolen waar wij met 2 verdiepingen voldoende ruimte kunnen bieden aan 50 belangstellenden. Naast koffie, thee en catering beschikken wij over een muziekinstallatie en scherm waarop persoonlijke muziek, foto’s en filmpjes kunnen worden afgespeeld. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Koffietafel

Wenst u voorafgaand of na afloop van de crematieplechtigheid/begrafenis een informeel samenzijn op deze prachtige historische plek? Wij verzorgen graag een koffietafel, lunch of borrel voor u in de Sint Annamolen. Ook hiervoor geldt; vertel ons wat u wensen zijn, wij denken graag met u mee.

De Sint Annamolen is toegankelijk voor mindervaliden middels een lift.
Wij zijn trots op deze unieke locatie op een historische plek in Nijmegen.

Condoleance Sint Annamolen
Condoleance-Sint Annamolen-Uitvaartverzorging Nijmegen
Condoleance Sint Annamolen

“Wij hebben de heer Constantijn Koen leren kennen als een rustige, aimabele man die wij gaarne willen aanbevelen bij het verzorgen en begeleiden van uitvaarten.”