Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Constantijn Koen Uitvaartverzorging startte zijn onderneming in zijn woonplaats Bemmel. Sinds 2016 kunnen nabestaanden terecht in Afscheidshuys Lingewaard en bouwde de reeds ervaren uitvaartondernemer een nog grotere schat aan kennis en ervaring op. De persoonlijke benadering en de zorgvuldige manier van werken, leverde het team een keurmerk op van de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart komt tot stand op basis van beoordelingen van nabestaanden.  Bij dit keurmerk gaat het om de persoonlijke benadering, respectvolle betrokkenheid en een uitvaart die past bij de overledenen en nabestaanden. Anders dan bij veel grote uitvaartverzekeraars, hoeft bij ons niet alles binnen één gesprek te worden geregeld. Wij nemen de tijd die nodig is en hebben dagelijks contact met de nabestaanden. Een ander belangrijk verschil is dat de uitvaartverzorger waarmee u alles bespreekt ook de uitvaart begeleidt. Nabestaanden geven regelmatig aan hoe fijn het is om één aanspreekpunt te hebben.

Keurmerk-Persoonlijke-Uitvaart-Constantijn Koen

Wij bieden nabestaanden persoonlijke aandacht, één aanspreekpunt en vooral: tijd.

“Constantijn geeft de mensen goede adviezen en brengt rust door zijn goede kennis. Ook de warmte die hij de mensen geeft doet de mensen in die moeilijke tijd goed. Duidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf. Ga zo door met jullie team.”

 

Een overzichtelijke begroting binnen één dag

Een ander aspect dat veel nabestaanden omschrijven als prettig is het feit dat Constantijn Koen Uitvaartverzorging uiterlijk één dag na het eerste gesprek een overzichtelijke begroting laat zien. Nabestaanden hebben direct een duidelijk beeld van de kosten en betalen alleen voor de diensten die ze daadwerkelijk afnemen.

Uiteraard zijn Constantijn Koen, Caroline, Erna en Claudia bijzonder trots op het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Hun motivatie is en blijft dat iedereen een passend afscheid verdient, en dat je een uitvaart slechts één keer goed kunt doen.

Lees de beoordelingen