Moment van herdenken – 18 december

Als de tijd verstilt

Op zondag 18 december 2022 organiseert Constantijn Koen Uitvaartverzorging het jaarlijkse ‘Moment van herdenken’. U bent welkom vanaf 18.30 uur in de Theaterzaal van de Theaterkerk aan de Markt 5 te Bemmel.

Wij willen dan onze dierbaren herdenken die niet meer in ons midden zijn. Wij ontsteken een lichtje voor hen omdat wij ons willen blijven herinneren wie zij waren. Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten en herinneringen op te halen.

Nabestaanden die wij de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden en ondersteunen, kunnen zich aanmelden tot uiterlijk zaterdag 10 december via het aanmeldformulier.

Mag ik je vragen
dichtbij mij te blijven
mij telkens te vinden
als de tijd mij vergeet

Mag ik je vragen
een kaarsje te branden
de vlam te bewaken
als ik ’t niet meer weet

Moment van herdenken

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk donderdag 15 december 2022.

Nabestaanden die wij de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden en ondersteunen, kunnen zich kosteloos aanmelden door uiterlijk donderdag 15 december 2022 onderstaand formulier in te vullen. Wij stellen uw komst zeer op prijs.

Vanwege de capaciteit in de Theaterkerk hebben wij helaas een maximum van 6 personen per familie ingesteld. Graag willen wij zoveel mogelijk nabestaanden de mogelijkheid geven om bij het ‘Moment van Herdenken’ aanwezig te zijn.


    Graag zien wij u op zondag 18 december.

    Constantijn Koen Uitvaartverzorging
    Constantijn, Caroline, Claudia, Vera, Marieke en Marcel.